•Samenaankoop groene energie•Update rammelstrook Plein•Infoavond plantjesverkoop•Alles (voor) Kids•Info Vorselaar editie jaarmarkt

Samenaankoop groene energie
Op 18 juni gaat de nieuwe ‘groepsaankoop groene stroom en gas’ van start. Alle bewoners van de provincie Antwerpen kunnen deelnemen aan deze groepsaankoop. Op onze website kunt u meer lezen over deze actie.
 
Inschrijven kan vanaf 18 juni tot 25 september op de websitewww.samengaanwegroener.be.
 
Vorselaar ondersteunt de actie. In juli en september (tot 25/9) kunt u op maandagen (9u-12u en 17u30-19u30) ook terecht bij onze dienst milieu.
 
 
Update rammelstrook Plein
Vorige maand werden de wegenwerken aan Heirbaan afgerond en werd er gestart aan de werken ter hoogte van Plein. Die zullen vermoedelijk afgerond zijn op donderdag 21 juni.
 
Om de werken vlot te laten verlopen, wordt het verkeer tijdelijk omgeleid via Moleneinde, Zegbroek en Heirbaan. Op de website kunt u de omleiding op een kaart bekijken.
 
 
Infoavond plantjesverkoop
Op zaterdag 15 september worden er plantjes verkocht ten voordele van Kom op tegen Kanker. Al enkele jaren halen we in Vorselaar de kaap van 1000 plantjes.
 
Wilt u graag meewerken aan de actie? Op dinsdag 19 juni vergaderen we om 20u in het gemeentehuis. Alle vrijwilligers (individueel of als vereniging) zijn welkom op de infovergadering.
 
 
Alles (voor) Kids
Op zaterdag 23 juni is het weer Alles (voor) Kids. De kinderen van het 1steleerjaar gaan naar kinderboerderij het Karrewiel. De leerlingen van het 3de, 4de, 5de of 6de leerjaar trekken naar de legerkazerne in Grobbendonk. Zit je in het 2de leerjaar, dan mag je kiezen tussen de 2 activiteiten.
 
Ga je in Vorselaar naar school, dan schrijf je in via de juf of meester van je klas. Vorselaarse kindjes die naar school gaan buiten Vorselaar, kunnen zich inschrijven via de jeugddienst. Schrijf je ten laatste in op 15 juni! Je ontvangt daarna nog een brief met alle praktische informatie.
 
 
Info Vorselaar editie jaarmarkt
Op woensdag 13 juni valt in alle Vorselaarse bussen een speciale editie van Info Vorselaar. De rode feestversie is volledig gewijd aan de jaarmarkt.
 
De extra editie zal vanaf maandag 11 juni al online beschikbaar zijn op onze website in de rubriek Info Vorselaar.